Over Ons!

Professioneel team


ons team bestaat uit mensen die volledig achter ons product staan.
Eén vóór één zijn we goed in wat we doen.Minimum response time


Bij elke bestelling zal u binnen zeer korte tijd een mailtje van ons ontvangen
in verband met het verdere verloop van uw bestelling.


Laura laat uw smaakpapillen zinderen


Al de brood- en banketproducten die u bij Pa 'n Ik kan kopen, zijn allen zelf gemaakt.
U kan Laura zien werken terwijl u uw boodschappen doet.
Zij verstopt niets.

Wil u zelf eens deeg maken of uw eigen taart versieren, dat kan, indien u dat graag zou willen.


Echte warme bakker


Laura is er van overtuigd dat de meeste mensen eigenlijk het liefst brood van de warme bakker willen eten. Zeker in deze tijd waarin we weer willen weten wat we eten, hoe het gemaakt is, wat er in zit en waar het vandaan komt. 

Het is vandaag de dag alleen lastig geworden om dat echte brood in huis te krijgen. Bij de warme bakker is je favoriete brood al snel uitverkocht als je er al één vindt. En dus halen veel mensen het brood één keer in de week bij de supermarkt waar ze niet dat lekkere brood van hun bakker krijgen.

Pa 'n Ik wil er voor zorgen dat iedereen heel gemakkelijk brood direct vers uit de bakkerij kan krijgen door hun bestelling op de website te plaatsen en vers in de bakkerij op te halen of aan de deur te laten leveren,
In de bakkerij wordt jouw brood speciaal voor u gebakken, dus uw favoriete brood is altijd beschikbaar!

Pa 'n Ik is een kleine bakkerij waar nog echt ambachtelijk wordt gebakken. waar het vakmanschap van vader op dochter is doorgegeven.
Daarnaast voldoen we vanzelfsprekend aan alle hygiëne-eisen die samenhangen met het vervaardigen van voedsel.

En omdat we vooral via bestellingen op internet gaan werken, hebben we weinig kosten van een winkel en moeten we aan het einde van de dag dus ook niets of weinig weg gooien, dat levert ook nog eens een lage prijs op. Iedereen blij! De bakker bakt, met liefde voor het vak en het product, de lekkerste producten en krijgt daar een goede prijs voor. En net als vroeger, krijgt u als klant uw favoriete brood met een persoonlijke touch.